ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

duminică, 12 februarie 2017

2 proteste care secatuiesc Romania !

Mare cacealma ....cele 2 proteste au devenit ceva penibil dupa acel scandal din parlament cand au iesit niste parlamentari afara din sala de sedinte ... . Avem nevoie urgent de alegeri anticipate pentru a stopa puroiul coruptiei ce se revarsa continuu peste Romania ! Repet ce am spus acum cateva zile , sa nu dati vina pe x si y cand inca mai aveti timp sa meditati ... !!!
NU PROTESTELOR pe timp de iarna in conditiile in care avem in Romania peste 150 de persoane foarte periculoase capabile sa execute la ordin tot felul de diversiuni ce vor duce la decese , raniri si tot felul de crime si nu ati pus in calcul anumiti oameni din institutii ale statului cu un psihic labil care in situatii de criza a unor proteste pot deveni foarte violenti si dezorientati din cauza slabei lor pregatiri PSIHOLOGICE !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .