ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

marți, 7 februarie 2017

Asistatii sociali care mai sunt dependenti de anumite otravuri alimentare si crasme rau famate etc.

Tinerii frumosi si liberi au multa energie , canalizarea energiilor catre o purificare a societatii romanesti ar fi binevenita , chiar avem foarte multi tineri cu diferite studii si facultati , daca ar reduce cu 50% timpul de vizionare a telefonului mobil si a filmelor in general ar genera un camp de constiinta colectiva benefic ce ar scoate pe multi romani ce ratacesc prin oceanul gandurilor de ura si violenta , meditati cateva minute la astfel de solutii , atunci cei asistati sociali care au mari probleme de comportament la modul general ar fi mai usor integrati sa se trezeasca din mocirla in care au fost impinsi pana au ajuns la alcolism sau lene cronica , deci solutii exista dar sa vedem vointa ... !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .