ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

luni, 6 februarie 2017

Atentie la marii SFORARI !

Un parlamentar , politician etc. nu are voie pe timp de CRIZA ( tara datornica cu miliarde  ) sa aiba pensie mai mare de 2500 ron aici este problema , se cred Dumnezei ... !!! Iar pe voi va agita niste sforari cu undita printre legi ca sa va OBOSEASCA si sa va AMETEASCA pana veti face niste greseli majore cu protestele , acesta este planul ... !!! Iesirea masiva in strada a rezolvat problema semnalului de alarma , de acum NU mai este nevoie de asa ceva pentru ca va fi afectat bugetul statului prin folosirea unitatilor MAI - ministerul de interne - care isi vor epuiza FONDURILE alocate , stiu ce spun , aplicati logica calm si faceti un calcul cat consuma MAI in fiecare zi cu aceste proteste ! Sa nu spuneti CA NU ati fost informati ... restul depinde de cum va organizati intre voi cu juristi de buna credinta ... !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .