ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

miercuri, 15 februarie 2017

Marea deratizare a esuat - solutia si adevarata activare a constiintei colective

Din cei 500 000 de romani care au iesit la proteste cati au stiut ca nu este igienic pentru aura personala sa intri intr-un camp iradiat de multe telefoane mobile si tot felul de antene si relee ce se afla prin acele zone ? Trezirea , acolo ati facut un fel de infectare a aurei voastre , va rog sa mai ganditi sau/si sa cititi pe acest aspect , nu mai spun de zgomotul de tobe si vuvuzele (poluare fonica) care au un efect negativ asupra omului si mai ales a copiilor in general , va rog trezirea ! Au reusit sa va aduca intr-un camp tactic ,,murdar,, planul lor a reusit in proportie de 70 % , au avut de castigat numai multinationalele si marile grupuri de corupti pentru ca adevarata societate civila curata este acum sleita de puteri ! Marea deratizare a esuat atunci cand s-au grabit sa iasa in strada ! Una din solutii era ca acesti protestatari sa se deplaseze prin comune si sate unde era talpa tarii in mod pasnic cu toate masurile de rigoare , atunci marea deratizare reusea prin activarea masiva a constiintei colective !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .