ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

marți, 14 februarie 2017

Puscariile , justitia , natia si demnitatea - postare de pe vechiul blog din 2012

Ferice de cei ce vor iesi din puscarii cu demnitate si onoare , deci invata sa stii sa platesti , cine va fi inchis pe nedrept se va afla in maxim 5 ani deci lasati justitia sa-si faca treaba in mod obiectiv , exista multi parlamentari care saboteaza justitia prin diferite metode , intelepciune si rabdare multa , numai asa ne vom ridica si noi ca o natie si mai puternica !

Puscariile , justitia , natia si demnitatea Ferice de cei ce vor iesi din puscarii cu demnitate si onoare , deci invata sa stii sa platesti , cine va fi inchis pe nedrept se va afla in maxim 5 ani deci lasati justitia sa-si faca treaba in mod obiectiv , exista multi parlamentari care saboteaza justitia prin diferite metode , intelepciune si rabdare multa , numai asa ne vom ridica si noi ca o natie si mai puternica !

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .