ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

miercuri, 8 februarie 2017

Strada si marile capcane psihologice pana la violenta extrema

Nu mai are rost sa iasa tinerii frumosi in strada pentru ca vor pica intr-o mare capcana . Cine doreste amanunte sa citeasca despre manipulare si alte probleme mai delicate pe vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro ,   http://antiignorantu.blogspot.ro/search/label/Manipulare unde nu mai pot raspunde la comentarii fiind blocat prin parola pierduta ... cine doreste sa faca comentarii le poate face pe acest blog .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .