ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

miercuri, 22 februarie 2017

World of Tanks si pomanagii care se dau mai rotunzi

Cand se joca la standard si stau baietii la panda fara sa se implice in anumite actiuni de tactica , ii mai si lasa pe unii sa plece aiurea in teren pentru a fi kamikaze asta se numeste sa fii pomanagiu si pe deasupra laudaros si orgolios ca ce scor ai tu, de fapt obtinut pe spatele alora mai naivi ... . Pacat de tinerii aia care intra pe un astfel de joc si pica in tot felul de capcane pana cand deja va iesi gata ,,formatat,, si distrus in societate ... !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .