ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

marți, 27 iunie 2017

Deficit bugetar si protectie !

Este posibil sa se blocheze sistemul sanitar ... http://www.ziare.com/economie/deficit-bugetar/vesti-alarmante-de-la-finante-avem-o-gaura-record-la-buget-in-luna-mai-1471216  - Asta inseamna ca fiecare parinte trebuie sa discute cu adolescentii in special ce trebuie sa faca sa nu mai ajunga la spital asa des ... , trebuie sa fim realisti , pe locul 1 puneti preventia in privinta protectiei fizice , psihice si cea alimentara adica alimente ce nu ataca organele vitale ( asta inseamna alimentatie in special fara carne si cat mai bio ) , la minori este mai dificil pe timpul scolii mai ales daca au bani in buzunar pentru tot felul de alimente pline de chimicale cum sunt cele la tot felul de pungulite colorate sau tot felul de dulciuri pline de euri !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .