ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

miercuri, 19 iulie 2017

Incendii si pregatiri pentru perioade de seceta

citez :,,
Peste 70 de pompieri și lucratori silvici intervin pentru stingerea incendiului de pădure din Masivul Domogled
În Parcul Național din județul Mehedinți a izbucnit un incendiu de pădure de pin negru și vegetație uscată, care se manifestă pe un versant cu doua piscuri, pe o suprafață de cca. 10 ha, în mai multe focare izolate.,, https://www.facebook.com/igsu.situatiideurgenta/?hc_ref=ARRNLDBhZjmmZ7RlkA8kK5uu6uGXIaDu3CTk75O-Ggub0jHGa2Wx0gjoVTxYDbdkbc4&fref=nf Avand in vedere ca in mai multe zone din lume sunt incendii foarte mari si periculoase acum chiar trebuiesc luate masuri in preventie si educatia tinerilor , prioritar grija fata de natura si metode de rezolvare a problemelor pe timp de seceta , acest subiect este foarte important pentru viitor !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .